Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm choklad med cointreau

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Jätte-enkelt, jätte-läckert. Detta längtar jag efter att avnjuta i tv-soffan när det ruskar där ute. Är det inte fredag snart?! Fördelen är att barnen kan dricka samma (men utan Cointeau då) och det känns ofta lite mysigt att dricka detta ihop! Blanda inte ihop muggarna...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Detta recept görs naturligtvis helt olika, beroende på smak. Jag brukar ofta göra det på O'boypulver - det går ju himla fort om man är himla sugen.
  2. Men många föredrar ju lite exklusivare varor. Det blir förstås ännu godare.
  3. Gör den varma chokladen så som du vill ha den. Häll upp i en mugg och spetsa med cointeau - tag inte för lite - det ska ju smaka ordentligt; och det var väl varm du ville bli!?
  4. Klicka på hårt vispad grädde. Om grädden är för lös hinner du inte fram till soffan innan den smält ner i chokladen. Det är också gott att lägga i en eller ett par marsmallows.
  5. Sätt i en sked och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.