Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm chokladdrink med mynta och vodka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Dekorera gärna varje drink med lite färsk hackad mynta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka chokladen. Snitta vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg frön och stång i en kastrull. Tillsätt mjölk, 1 dl grädde och myntablad. Koka upp. Ta kastrullen åt sidan och låt stå ca 10 min. Sila mjölken och koka upp på nytt. Ta kastrullen åt sidan och tillsätt chokladen. Rör så att den smälter. Smaka av chokladen med vodka.
  2. Vispa 1 dl grädde till fast skum. Fördela chokladen i koppar och toppa med vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.