Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm kålrotssallad med senaps- och gräslöksdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ej testat än, men jag älskar kålrot, så det kommer säkert snart!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop yoghurt, senap och hackad gräslök till en dressing. Salta och peppra.
  2. Lättkoka kålroten och morötterna i saltat vatten. Blanda sedan morötter, kålrot, ärter, gurka, kapris och basilika med dressingen.
  3. Ät den som den är eller servera till fisk eller kött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.