Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm kycklingsallad

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Jättegod sallad, både precis när man gör den och som kall matlåda dagen därpå.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i bitar och bryn dem runtom. Slå över marinaden och låt den koka in. Skär under tiden salladen i strimlor, gurkan i små tärningar, dela körsbärstomaterna och tärna mozarellan. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den svalna lite. Blanda ihop alla ingredienserna och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.