Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm lammfärspaté med youghurtsås

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Passar på buffébordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med såsen. Slå youghurten i ett melittafilter och låt den rinna av i 30 minuter. Hacka under tiden löken och stek den mjuk och glansig på svag vrme. Låt löken svalna. Blanda den avrunna youghurten med löken. Rör i kryddorna och ställ såsen kallt.
  2. Blanda färsen med kryddor, salt, ägg och grädde. Packa den i en smord limpform. Stick i en ugnstermometer så spetsen hamnar mitt i patén. Grädda i 200 grader cirka en timma eller till 70 grader. Stjälp upp färsen - vänd den rätt igen och servera den var i skivor tillsammans med såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.