Lite ovanligt med en varm landgång, men denna är jättegod!
Instruktioner
- Rosta brödskivorna i 225º i ca 3 minuter, tills de är ljusbruna.
Bred på smör medan de ännu är varma och låt svalna.
- Börja med att lägga 1/2 skivat ägg, 3 ansjovisfiléer, 1 tomatklyfta och strö på riven ost.
- Lägg därefter 2-3 kokta, avrunna sparrisstjälkar med räkor ovanpå och täck med tinad hollandaisesås.
- Sedan 2 hoprullade skinkskivor och 1/2 ananasring, strö på riven ost.
- Avsluta med 1 skiva ädelost, valnötskärnor och paprikastrimlor.
- Gratinera smörgåsen i 225º i 6-8 minuter, tills osten har smält och smörgåsen är varm.
Publicerat den
13 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Låter smaskens. Detta kommer maken att gilla! BÅDE ansjovis, ädelost och cheddar. Haha. Måste testas.