Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm landsgångsmacka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite ovanligt med en varm landgång, men denna är jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta brödskivorna i 225º i ca 3 minuter, tills de är ljusbruna. Bred på smör medan de ännu är varma och låt svalna.
  2. Börja med att lägga 1/2 skivat ägg, 3 ansjovisfiléer, 1 tomatklyfta och strö på riven ost.
  3. Lägg därefter 2-3 kokta, avrunna sparrisstjälkar med räkor ovanpå och täck med tinad hollandaisesås.
  4. Sedan 2 hoprullade skinkskivor och 1/2 ananasring, strö på riven ost.
  5. Avsluta med 1 skiva ädelost, valnötskärnor och paprikastrimlor.
  6. Gratinera smörgåsen i 225º i 6-8 minuter, tills osten har smält och smörgåsen är varm.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • seregantpepper 22 januari 2009

    Låter smaskens. Detta kommer maken att gilla! BÅDE ansjovis, ädelost och cheddar. Haha. Måste testas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.