Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm laxsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt att ha med på picnic

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i tärningar, 2 x 2 cm. Lägg dem i en plastpåse. Häll över citronsaft och olja. Tillsätt salt och peppar. Marinera laxen i ca 20 minuter. Blanda ihop filmjölk, senap, salt och peppar till såsen. Låt stå kallt i kyl. Skär tomaterna i halvor.
  2. Stek potatisen i oljan på medelvärme i en stor stekpanna, 4-5 minuter. Rör ner sockerärterna. Lägg upp potatis och sockerärter på ett fat och håll det varmt. Stek laxen, ca 4 minuter. Lägg laxen på potatisbädden. Strö över dill och tomathalvor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.