Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm Mexikansk Smörgåstårta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En "taco-variant" till den vanliga varma smörgåstårtan. Mycket uppskattad på bjudbordet, får skriva ut receptet o skicka med varenda gång =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Köttfärsröra Bryn blandfärsen ihop med den röda löken. Tillsätt 2 msk chilisås och 1 påse tacokrydda. Häll även i majsen. Fyllning 1 100g mjukost blandas med 1 dl creme fraiche (gärna med lite krossad vitlök i om man tycker om det) samt 1 röd hackad paprika. Breds ut på första lagret. Hälften av köttfärsröran kommer ovanpå. Fyllning 2 1 burk creme fraiche (den med chili-paprika smak) blandad med 2 dl riven ost
  2. Översta lagret 100g mjukost blandad med 1 dl creme fraiche + 1 hackad orange paprika breds ut,även lite på kanterna. Resten av köttfärsröran oxå. Nachochipsen läggs runt och på tårtan. Riven ost ovanpå
  3. in i ugnen 225C i ca 15-20-min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.