Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm pumpajuice med äpple och ingefära

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Denna drink är till dig som är lycklig ägare till en råsaftcentrifug. Drinken är ganska tjockflytande, den kan spädas med lite vatten, apelsinjuice eller äppelmust.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och kärna ur pumpan. Skär i mindre bitar. Skala och skär morötterna i bitar. Skär äpplena i bitar. Pressa pumpa, morötter, äpplen och ingefära genom en råsaftcentrifug. Låt juicen koka upp. Skölj citronen noga i ljummet vatten och riv skalet. Pressa ut saften. Smaka av juicen med citronskal, citronsaft och honung. Servera juicen varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.