Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm smörgåstårta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gott att bjuda på en fredagskväll.

Ingredienser

Instruktioner

Skär skinkan och tomaterna i små tärningar. Skär purjolöken i smala strimlor. Tomaterna, skinkan och purjolöken röres ihop med creme fraichen, ha i salladskrydda efter behag. Franskskivorna lägges på en bakplåtspappersklädd plåt. Bred creme fraichblandningen ovanpå, lägg ett nytt lager franskskivor. Vispa äggvitorna (utan socker) bred äggvite-smeten på det översta lagret med franskskivor. Grädda mitt i ugnen, 10-15 min i 200 graders ugnsvärme

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.