Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm smörgåstårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Jättgod variant med extra mycket fyllning för bäst resultat! Blev bjuden på denna för ett tag sedan och äntligen har jag fått tag i receptet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn:175 grader.
  2. Skiva svampen. Stek bacon och svamp. Blanda i cremé fraiche. Koka i ungefär 5 minuter. Blanda i hackad purjolök, hackad paprika och dill. Koka en stund.Smaka av med salt och peppar.
  3. Skålla och och skala tomaterna. Skiva dem. Lägg upp två halvmånar polarkakaor på ett ugnsfast fat så de bildar en fullmåne :) Bred ut smet, lägg skivade tomater på och riven ost. Lägg på nästa lager polarkakor och fyll lika dant. Det ska bli 4 våningar. På det översta lagret garnerar du med halverade körsbärstomater och ost.
  4. In i ugnen med alltihop ca 20 minuter till osten fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • beritll 4 april 2010

    Jättegod! Ganska mäktig så den räcker gott och väl till. Ska prova göra den med mindre bacon och ta lite salladskyckling istället.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.