Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm svartvinbärssås med kaktusglass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till såsen med svartvinbärssmak passar en lite syrlig glasskombination som kaktus- och citronsorbet. Finns i Siaglass sortiment.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda juice, gelé och blåbär i en kastrull. Värm tills gelén smält och blåbären mjuknat. Fördela såsen i fyra höga glas eller i portionsskålar.
  2. Lägg i en stor kula kaktussorbet och garnera gärna med färsk mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.