Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm toast med curryräkor

 
Skriv ut

Räkan är en riktig delikatess - som gör smörgåsen extra lyxig.

Ingredienser

Instruktioner

Smöra brödskivorna. Blanda majonnäsen med senap och curry till lagom kryddig smak. Rensa räkorna, tag undan åtta stycken till garneringen och hacka resten. Hacka också äpple och gurkor. Blanda majonnäsen med räkor, äpple och gurka. Klicka blandningen på brödskivorna och toppa med lite riven ost. Gratinera några minuter till fin färg i 225 °. Garnera med dillkvistar och räkor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.