Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma bananer med apelsinsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härligt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret, råsockret och sirapen i en stekpanna och låt det få en gyllengul färg.
  2. Skala bananerna och dela dem på längden. Stek dem mjuka, ca 5 minuter, vänd dem några gånger under tiden.
  3. Ta upp bananerna. Häll apelsinsaften i stekpannan och koka ihop till en sirapstjock sås.
  4. Servera de varma bananerna med vaniljglass. Strö över rostade kokosflingor och skeda över apelsinsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.