Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma björnbär i yoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch och vacker efterrätt med varma björnbär, syrlig yoghurt och knaprigt strössel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ner finhackad mynta, rivet limeskal och socker i yoghurten.
  2. Värm försiktigt björnbär och socker i en kastrull. Passa noga, det tar bara någon minut och alla björnbären ska inte gå sönder.
  3. Varva yoghurt och björnbär i serveringsglas. Toppa med krossade mandelskorpor och garnera med myntablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.