Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma landgångsskinklängder

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott fredagsmys.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa kanterna på bröden. Bred på ett tunt lager smör.
  2. Lägg på kokt skinka. Dela ananasskivan i bitar. Fördela, och lägga därefter ananasbitarna på skinkan och täck det hela med ostskivor. Strö på Kebabkrydda.
  3. Gratinera ca 7-10 minuter i 250 graders ugn, eller tills längderna fått fin färg.
  4. Tips! Drick gärna ett glas öl eller vin till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.