Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vårsallad med skinka och getostsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

faktiskt riktigt gott! Den goda såsen till var pricken över i-et… Såsen i kombination med speciellt päronbitarna var mums

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp och kyl ärterna. Skölj burkbönorna och salladen. Skär alla grönsaker, lök och päron i bitar. Ta bort kanten på chèvreosten, mosa den och blanda med övriga ingredienser till såsen. Rosta pumpakärnorna i en torr stekpanna. Fördela grönsaker, ärter, bönor och bulgur på fyra tallrikar. Lägg på skinkskivor och strö över pumpakärnor. Servera med getostsåsen och fullkornsbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.