Den krispiga schnitzeln och salta potatisen passar fint med kryddig, söt och lite ättikssyrlig kål som fått koka i glögg. En ny julbordsfavorit!
Instruktioner
- Börja med potatisen. Sätt ugnen på 200 grader. Skrubba potatisen ren och torka den. Täck botten på en ugnsfast form eller en liten långpanna med grovsalt. Häll i potatisarna och täck med resten av saltet. Baka i 25-30 minuter eller tills potatisen är mjuk inuti.
- Strimla rödkålen och rödlöken och fräs glansiga i smöret i en stor kastrull eller gryta. Häll på de andra ingredienserna och låt puttra tills vätskan kokat in eller ca 30 minuter. Smaka av med lite salt och kryddpeppar.
- Tillaga schnitzlarna enligt anvisning på förpackningen och servera dem med den saltrostade potatisen och den glöggkokta rödkålen.
Publicerat den
13 november 2013
Liknande recept
Skriv kommentar