Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Veronicas pizzasallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till all mat. Smakar bäst efter att ha stått i en dag men går att äta efter 2 timmar.

Ingredienser

Instruktioner

Koka i hop olja, vinäger, salt, socker och vatten. Strimla vitkålen. Slå hopkoket över. Smaksätt med kryddor och rör om. Förvaras i kylskåp.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gottgris 17 oktober 2008

    den blev så god så jag kunde inte sluta äta .

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.