Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vild fläskfilé med enbär

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Åh så gott!

Ingredienser

Instruktioner

Gnid in filén med salt och peppar Vira baconskivorna runt filén. Bryn filén på alla sidor Häll på buljong och lägg på locket. Låt köttet eftersteka över svag värme i cirka 15 minuter. Ta upp köttet. Skär upp filén när den svalnat något. Vispa ner grädden i stekskyn och låt såsen koka ihop. Smaksätt såsen med rönnbärsgele.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.