Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltrullader i cidersås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott.

Ingredienser

Instruktioner

Banka ut köttet så att skivorna blir tunna. Lägg på bacon och äppelklyftor. Strö över riven ingefära. Rulla ihop köttskivorna och fäst med tandpetare. Bryn rulladerna i smör. Salta och peppra. Lägg över ien gryta. Tillsätt cider, vatten och viltfond. Låt rulladerna steka på svag värme under lock tills köttet är mört ca 30 min. Sila stekskyn i en kastrull. Häll i creme fraiche. Koka några minuter. Red av såsen med mjöl utrört i lita vatten. Låt koka i 5 min. Smaksätt såsen med soja, ingefära, salt och peppar. Servera rulladerna med sås, kokt potatis och säsongens grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.