Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vintersallad med senapsyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God till julskinkan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och salt i en kastrull. Hacka grönkålen i bitar, ca 1x1cm. Tag det kokande vattnet av plattan och lägg i grönkålsbitarna och låt dra ca 10 minuter.
  2. Blanda senap och yoghurt. Skär potatisen i bitar och lägg i en skål med majs, avrunnen grönkål och yoghurtblandningen. Strö över hela senapskorn och servera till exempel julskinka eller kallskuret och middagen är fixad på nolltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.