Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vispad getost med vit choklad & pistage

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Dessert från Sicilien som helst avnjuts i små portioner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med timjanshonungen. Värm honungen i en kastrull, tillsätt timjan. Ta kastrullen från värmen. Låt honungen dra i 1 timme. Sila och ställ åt sidan.
  2. Koka upp mjölken i en kastrull. Skär bort skalet på getosten och skär den i bitar. Tillsätt getost lite i taget under omrörning så att den smälter till en jämn smet.
  3. Ta kastrullen från värmen. Tillsätt den vita chokladen under omrörning. Ställ kallt.
  4. Vispa upp krämen. Fördela i små glas eller skålar. Riv chokladen. Strö över den och pistagenötterna. Ringla honungen över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.