Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

vit chokladkladdkaka med varma hallon och lättvispad grädde

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Jättegod bjudkaka kan lätt göras i förväg då den skall serveras sval

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker. Hacka den vita chokladen. Smält smöret, lägg i den hackade chokladen. Rör samman allt inkl mjölet. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 20-25 minuter . Låt kakan svalna i kyl. Gör under tiden de varma hallonen genom att koka upp i en kastrull med en aning strösocker. Servera med lättvispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Hanna_alwall 1 februari 2009

    Jättegod kaka! Vi åt den utan grädde, med bara hallon, och det var fräscht och gott mot det söta!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.