Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm chokladbakelse med hallon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ruggigt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj pastejformar av aliminium med smör. Mjöla formarna med vetemjöl. Skaka bort överflödigt mjöl.
  2. Smält smöret i en kastrull tillsammans med chokladen i bitar. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner i chokladsmörblandningen.
  3. Blanda bakpulver, kakao och vetemjöl. Vänd ner mjölblandningen försiktigt.
  4. Fyll formarna till 2/3 och grädda mitt i ugnen, ca 12-15 minuter. Bakelserna ska vara krämiga i mitten.
  5. Stjälp upp de varna bakelserna och pudra över florsocker. Värm hallon och fruktsocker. Servera det till de varma bakelserna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mipi74 29 december 2012

    Var hittar jag pastejformarna någonstans???

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.