Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladtryffel med armagnac

 
Skriv ut

Mums till varje fest!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka chokladen och lägg den i en rundbottnad skål. Koka upp grädden och häll den över chokladen under omrörning. Rör i det mjuka smöret när massan är ca 40ºC.
  2. Rör samman mandelmassa och armagnac och arbeta in litet av chokladmassan. Tillsätt resten när blandningen är smidig.
  3. Låt tryffelmassan stå kallt till nästa dag. Rulla små kulor och vänd dem i kakaopulver

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.