Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vita chokladstänger med aprikoser och valnötter

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Superenkla och läckra stänger med frukt, nötter och vit choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka aprikoser och nötter. Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. Rör i aprikoser och valnötter.
  2. Häll chokladsmeten i en liten runt form med bakplåtspapper, ca 20 cm i diameter. Låt kallna. Täck med plastfolie och ställ i kylen, 2-3 timmar.
  3. Skär kakan i stänger och pudra över florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.