Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitchocklad tryffel.

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Denna utsökt goda tryffel passar bra på godisbordet, för olika kalas och tillställningar, även som en liten petit four till kaffet efter middagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll grädden i en tjockbottnad kastrull.
  2. Sätt plattan på svag värme (4:an).
  3. Bryt chokladen i bitar och låt smeten bli varm under omrörning.
  4. Tvätta limefrukten och halvera den, riv av skalet och tillsätt det i chokladsmeten.
  5. Rör om, stäng av spisen och tag kastrullen från plattan.
  6. Låt chokladsmeten svalna.
  7. Forma sedan tryfflar (1 cm tjocka) som rullas i florsocker och läggs i pappersformarna.
  8. Lycka till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.