Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkålspudding med lyxig oxfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passa på att göra dubbel sats, går utmärkt att frysa, perfekt att ha i lunchlådan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Ansa och skär vitkålen i mindre bitar. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek kålen tills den är mjuk, ca 5 minuter. Krydda med salt och peppar. Ringla över sirapen.
  2. Blanda färsen med kryddpeppar, salt och malen svartpeppar.
  3. Blanda vitkålen med färsen och lägg i en eldfast form. Häll på buljongen och baka i ugnen i ca 30 minuter.
  4. Garnera puddingen med några persiljekvistar och servera med kokt potatis och lingonsylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.