Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksbröd med kapris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Såg detta på TV3:s program kvällsmat och det såg bara så gott ut. Familjen de var hos hade 3 barn i åldrarna 3-8 år, som tyckte att detta var supergott. Passar till fiskgryta, fisksoppa och grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur och hacka paprikan och skala vitlöken. Lägg det tillsammans med parmesan, kapris, peppar, olivolja, smör och flingsalt i en matberedare och mixa till en slät massa.
  2. Snitta chiabatabröden så att det bildas små fickor i brödet och fyll dem med rikligt med vitlökssmör. Slå in i folie och lägg in i ugnen i ca 10 minuter på 180 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.