Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksinbakad kassler med potatisgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supersmaskig kasslerrätt. Krämig och god.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med potatisgratängen: Skala och skiva potatis och lök. Varva sedan dessa i en form med salt och peppar mellan lagren. Häll i grädden och lite mjölk. Strö på den rivna osten och sätt in i ugnen i 200 grader i cirka 50 minuter. Ta av nätet på kasslern och skölj av den, lägg den ovanpå smördegen och bred sedan över rikligt med vitlöksost. Packa sedan in kassler och osten. När potatisgratängen är klar, sätt in kasslern i ugnen i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.