Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vörtlimpa på enkelt vis

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Laktosfri vörtlimpa utan vörtmix och jäst

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader Blanda först torrvarorna. Blanda i sirapen och filmjölken.
  2. Blanda inte ner mer rågsikt då degen ska vara kletig.
  3. Smöra formarna och sleva ner degen. Försök jämna till ytan med slev.
  4. Grädda i nedre regionen på 200 grader i 60 minuter, men håll koll på färgen så den inte blir bränd.
  5. Stjälp upp och pensla skorpan med vatten så att den blir mjuk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kristinfahl 25 juli 2012

    Är detta recept beräknat till 2 formar eller....?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.