Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Warm Choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Receptet på denna choklad är faktiskt påhittad av mig.*Mums*

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll i vattnet i en liten kastrull. När vattnet skyr häller du ner sockret under vispning och vispar till sockerblandiningen har blivit bubblig. Låt socker - blandingen stå medans du börjar sära på ägggulan och äggvitan. Häll ner äggvitan i en bunke och börja arbeta med en elvisp eller enkel visp. När äggvitan är klar ska den vara pösig och bugglig så att den varma chokladen nästan ska vara lite trögflytande. Nu är det dags att hälla ner sockerblandningen och kakaon i bunken med äggvitan. Jag skrev på ingredienser 1 - 4 msk för att du ska kunna välja hur mycket choklad smak du tycker om. Blanda runt allt med elvispen eller en enkel visp.
  2. Obs; Servera m. vispad grädde och färska bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.