Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

whisky/cognac sås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett recept som brukar gå hem med en kött bit

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken. Smält fettet i en kastrull och tillsätt löken, låt detta svettas några minuter. Tillsätt spriten och en skvätt vatten samt tomat purén låt koka 5-10 min. Sila av löken tillsätt socker och grädden låt det koka upp. Smaka av med salt och peppar. Red ev. såsen och låt den koka några minuter. Klart att servera Gott till kött och potatis Ibland hårdsteker jag färska champinjoner med salt och peppar som tillsätts innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.