- Serverar: 4 portioner
- Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut
En populär japansk rätt med mycket smak.
Instruktioner
- Låt entrecôten halvtina.
Skär entrecôten i mycket tunna skivor och strimla dessa om de blir för stora.
- Blanda alla ingredienserna till marinaden.
Varva köttskivorna med såsen och blanda ordentligt sa att såsen når köttet överallt.
- Låt marinera i minst 2 timmar.
- Hetta upp en stekpanna och stek köttet i marinaden tills det mesta kokat in. Tillsätt purjolöken mot slutet. Strö över lite sesamfrö.
- Servera med ris, soja och en enkel sallad.
Publicerat den
29 augusti 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det här ska jag prova. Gillar yakiniku, åt det ofta när jag bodde i Sthlm. Kan jag köpa risvinsvinäger i vanlig mataffär? Tack för receptet.