Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurt med valnötter och lättkokta äpplen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bästa brunchen för lata dagar.... En dessert med inspiration från det grekiska köket. Använd flytande honung eller värm vanlig honung tills den blir mjuk. Receptet kommer från boken Mat för liv och lust.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt yoghurten rinna av i ett kaffefilter tills den blivit tjock och lite krämig.
  2. Skär äpplena i tunna klyftor. Låt dem koka upp i lite vatten så att de bara precis blir lite mjuka.
  3. Hacka valnötterna ganska grovt.
  4. Skeda upp den avrunna yoghurten i glas eller små skålar.
  5. Lägg på äpplen och valnötter och ringla över lite honung.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.