Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtmuffins med kokosflingor

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Härliga muffins till årets alla högtider!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader. Sätt pappersformar i muffinsplåten fördjupningar.
  2. Blanda mjöl med kokosflingor, apelsinskal, bakpulver, bikarbonat och salt i en skål. Vispa ägget i en annan skål. Rör ner socker, olja, yoghurt, apelsinjuice och likör. Blanda till en jämn smet.
  3. Fyll pappersformarna till högst 3/4, grädda muffinsen mitt i ugnen 15-20 minuter. Ta ut dem, låt vila i 5 minuter. Lossa dem ur formarna och låt svalna.
  4. Rör ihop florsockret med 1 msk vatten, droppa i lite röd hushållsfärg. Pensla muffinsen med glasyren och dekorera med rosa sockerblommor, pudra över florsocker.
  5. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.