Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtpannacotta med jordgubbar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

En frisk och fin dessert utan onödiga kalorier. Förbered den gärna dagen innan eller beräkna ca 4 timmar i kylen före servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 min. Vispa ihop yoghurt och socker. Ta upp gelatinbladen och smält dem i kastrull över mycket svag värme.
  2. Rör först ner lite av yoghurten i kastrullen och blanda sedan detta med resten. Häll upp smeten i porslinsformar eller skålar och ställ dem att stelna i kylen ca 4 timmar.
  3. Skiva jordgubbarna. Blanda socker och rivet limeskal. Lägg bären på yohurtpannacottan och strö på limesocker vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.