Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zucchinicarbonara med ärter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Carbonara med mera grönt och mindre pasta. Välj om du vill göra den helt vegetarisk eller servera med knaperstekt bacon. Välj små zucchini, de har fastare kött. Gör en sallad av zucchinin som blir över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Hyvla långa remsor av zucchini med osthyvel, lämna den innersta delen. Fräs remsorna i smör/rapsolja i en stekpanna, tillsätt ärterna mot slutet.
  2. Vispa ihop grädde, hälften av osten, salt och peppar. Riv i vitlöken. Blanda ner gräddblandningen och grönsakerna i spaghettin och värm upp.
  3. Servera genast med äggulor och resten av den rivna osten. Toppa gärna pastan med knaperstekt bacon

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.