Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äggfria maränger

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta är ert recept för dig som är äggallergiker. Du kan göra pavlova, marängswiss och allt annat gott.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten och florsocker i cirka 5 minuter, samtidigt lägger du gelatinet i blöt. Lägg i gelatinbladen i sockerlagen och vispa i 5-8 minuter. Var snabb med att spritsa ut, det stelnar fort men det blir riktigt bra Sätt i ugnen i 35-45 minuter i 125 grader. Låt marängen stå sedan i en avstängd ugn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.