Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelkaka med crunch

 
Skriv ut

God och glutenfri äppelkaka med ett härligt crunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Smälr smöret. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjölmix, musli och bakpulver och blanda ner i äggsmeten. Tillsätt det smälta smöret. Häll smeten i en rund form ca 24 cm i diameter.
  3. Skala, kärna ur och skär äpplena i klyftor. Fördela klyftorna i smeten och strö över lite musli. Hyvla lite smör över äpplena och strö över farinsocker.
  4. Grädda nederst i ugnen ca 30 minuter.
  5. Servera äppelkakan med vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.