Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annelie Grytan

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Riktigt riktigt supergod, passar utmärkt till fest!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttbitarna, pudra på mjöl. Späd med vattnet och vinet, ha i mer vatten om det behövs.
  2. Tillsätt salt, svartpeppar, lagerblad, köttbuljong och gul lök.
  3. Koka under lock i 30 min.
  4. Tillsätt morötter och purjolök. Koka ytterligare minst 30 min.
  5. Stek korv och bacon och ha i det + syltlök, vitlök, crème fraishe, grädde och persilja och låt det hela puttra ytterligare 15 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.