Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovisfylld paj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Kanske i stället för Janssons frestelse

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör ihop pajdegen i matberedaren. Tryck ut den i en pajform och förgrädda i 10 min i 200 g ugn.
  2. Fräs löken mjuk i litet margarin Blanda ner hackade ägg och ansjovisfilé. Blanda även ner det kryddgröna.
  3. Lägg i fyllningen i pajskalet och strö över osten. Höj värmen till 225 g och gratinera ca 10 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.