Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinmarinerad fläskkarré med ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Marinera karré och grilla eller stek till middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttet i en plastpåse och tillsätt apelsinjuice, ingefära och olja. Låt det marinera kallt, helst några timmar. Vänd gärna påsen då och då.
  2. Koka potatisen.
  3. Ta upp karréskivorna ur marinaden. Strö över salt och stek eller grilla dem i ca 3 min på varje sida eller tills de är genomstekta.
  4. Stek lök och paprika i olja i ca 1 minut. Häll på det som finns kvar av marinaden och stek ytterligare någon minut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.