Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aprikos- och yoghurttårta

 
Skriv ut

En sagolikt god frukttårta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinet i kallt vatten. Blanda yoghurt och florsocker. Krama ur gelatinbladen och smält dem i en kastrull tillsammans med citronjuice och rom. Blanda i yoghurten samt vispa och vänd ner grädden i blandningen.
  2. Skålla, skala och kärna ur aprikoserna och skär dem i bitar. Lägg sockerkaksbotten i en pkastfoliebeklädd form med avtagbar botten. Lägg på frukten och häll smeten över. Ställ tårtan kallt att stelna i minst 2 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.