Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Baconbiff på spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kanongott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka vitlöken. Rosta pinjekärnorna i en torr stekpanna tills de får färg. Ta upp dem.
  2. Stek baconet knaprigt och låt det rinna av på hushållspapper. Krydda köttet med hälften av salt och peppar. Stek det i hälften av smöret i stekpannan ca 2 min per sida. Ta upp det.
  3. Fräs vitlöken och spenaten hastigt i resten av smöret i stekpannan. Smaksätt med resterande salt och peppar och tillsätt pinjekärnorna.
  4. Servera köttet ovanpå spenaten och lägg på baconet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.