Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Barbecuebiff med het majs och potatissallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jalopenon skänker hettan. Potatisen smakar sommar. Men det är grillsåsen som gör susen.

Ingredienser

Instruktioner

Skär ett par snitt i kanten på biffarna så att de inte kupar sig vid grillningen. Pensla med grillsåsen och låt stå framme ca 20 min. Skrubba potatisen och koka den i lättsaltat vatten. Häll av och ånga av. Skär potatisen i skivor. Låt jalopenon och majs rinna av. Hacka jalopenon. Blanda potatis, majs och jalopenon i en skål. Blanda olja, vinäger salt och peppar och häll dressingen över potatissalladen. Grilla biffarna ca 2 min per sida. Dela tomaterna och grilla dem vid sidan av biffarna ca 1 min per sida. Servera biffarna med potatissalladen och tomathalvorna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kajen 23 oktober 2009

    vad är det för biffar du använder ?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.