Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikakryddad kalkonfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla bacon. Hacka basilikan. Skär skåror på längden i filén och fyll dom med bacon och basilika. Salta och peppra. Lägg i en ugnsform och bred på senap och strö över osten. Stek i ca 1 timme eller tills köttermometern visar 70 gr i 175 gr. Tag ut filén och låt den vila ca 15 minuter i folie.
  2. Hasselbackspotatis och en sallad är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.