- Serverar: 2-4 portioner
- Tid: 10 minuter
Skriv ut
Fuskbéarnaise kanske man kan kalla den? Snabbt, lätt och gott!
Instruktioner
- Lägg smöret i en mikrosäker skål.
Smält på full effekt, max 800W ca 1 minut.
Vispa äggulor, grädde och dragon i en mikrosäker skål.
Tillsätt matfettet i en tunn stråle under kraftig vispning.
Hetta upp blandningen på låg effekt i 1 minut.
Vispa.
Hetta upp på nytt på låg effekt i 30 sekunder - 1 minut.
Vispa.
Smaksätt såsen med vinäger, salt och peppar.
Blanda i persiljan.
- Tips!
En hetare béarnaisesås får man om man hackar i lite röd chili, pressar i en vitlöksklyfta eller kryddar lite extra med cayennepeppar.
Publicerat den
8 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar