Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Béarnaisesås i mikrovågsugn

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Fuskbéarnaise kanske man kan kalla den? Snabbt, lätt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg smöret i en mikrosäker skål. Smält på full effekt, max 800W ca 1 minut. Vispa äggulor, grädde och dragon i en mikrosäker skål. Tillsätt matfettet i en tunn stråle under kraftig vispning. Hetta upp blandningen på låg effekt i 1 minut. Vispa. Hetta upp på nytt på låg effekt i 30 sekunder - 1 minut. Vispa. Smaksätt såsen med vinäger, salt och peppar. Blanda i persiljan.
  2. Tips! En hetare béarnaisesås får man om man hackar i lite röd chili, pressar i en vitlöksklyfta eller kryddar lite extra med cayennepeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.