Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biff- och potatiscurry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna värmande och mustiga potatiscurry är lagad på indiskt vis och kommer säkert att bli en familjefavorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp margarinet i en ugnssäker gryta. Tillsätt löken och fräs 5-6 minuter, rör om ofta, tills gyllene och mjuk.
  2. Tillsätt vitlöken och fräs under omrörning 1 minut. Tillsätt curryn och fräs under omrörning tills den börjar dofta.
  3. Tillsätt köttet och bryn 3-4 minuter tills tärningarna är gyllene runtom. Lägg i tomaterna, potatisen och 2 ½ dl vatten och koka upp. Sänk till låg värme och låt sjuda svagt cirka 50 minuter tills köttet är mört och såsen har tjocknat. Rör ner ärterna och låt koka 5 minuter. Blanda ner garam masala och låt dra 1 minut. Strö över koriandern och servera med popadums och basmatiris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.